Gespecialiseerd in Social Return en de Participatiewet!

Nieuws


13 juli 2018

Ampliar tekent landelijk contract met de Koninklijke BAM Groep NV

Charles van Teeseling , directeur van Ampliar, ondertekende vandaag samen met Simone Koot, consultant inleen personeel bij de Koninklijke BAM Groep NV, het akkoord voor een landelijke samenwerking. Ampliar is nu één van de vier preferred suppliers voor wat betreft de inhuur van personeel in het kader van Social Return.

Dit is voor ons een bevestiging van een jarenlange prettige samenwerking, iets waar wij erg trots op zijn!  Wij danken de Koninklijke BAM groep NV dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen!


11 juli 2018

BAM Bouw en Techniek regio Maastricht, Ampliar Uitzendbureau en Praktech hebben de handen ineengeslagen!

Vanuit een gezamenlijke visie op het opleiden en duurzaam inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is een mooie samenwerking ontstaan. Dat doen zij door voornamelijk zij-instromers, statushouders en kandidaten die eerder zijn uitgevallen op leerwerktrajecten een totaalpakket aan te bieden. Deze integrale aanpak vraagt maatwerk, flexibiliteit en een optimale afstemming tussen scholing en arbeidsparticipatie, waarbij de verduurzaming van Social Return inzet van medewerkers wordt gestimuleerd middels doorgroeimogelijkheden naar regulier werk.

Klik hier om het hele artikel te lezen.


03 mei 2018

Ampliar begon in 1995 onder de naam BV AanBouw Rotterdam. In 2018 bestaat Ampliar twintig jaar als bedrijf. Ter ere van het twintig jarig bestaan is het Jubileumboekje ontwikkeld. Om dit boekje te bekijken klikt u op de link hieronder.

Van AanBouw naar Ampliar – Jubileumboekje


02 januari 2018

Een mooi resultaat voor onze collega uit Noord Oost Nederland bij het vernieuwde stationsgebied van Leeuwarden.

Klik hier voor het artikel.


31 oktober 2017:

Klik hier om onze digitale nieuwsbrief van oktober te bekijken.


04 mei 2017:

Klik hier om onze digitale nieuwsbrief van mei te bekijken.