Gespecialiseerd in Social Return en de Participatiewet!

Nieuws

10 juni 2020

De versterkingsoperatie van de Afsluitdijk ligt ten grondslag aan het grootste project op het terrein van social return in ons land. De arbeidsmarktregio’s Friesland en Noord-Holland Noord en het gespecialiseerde uitzendbureau Ampliar werken hierbij nauw samen.

Grote kansen voor social return bij megaklus Afsluitdijk
De tweeëndertig kilometer lange Afsluitdijk wordt versterkt en de capaciteit van de waterafvoer vergroot. Hiermee wordt geanticipeerd op de stijgende zeespiegel en op de toename van regenwater uit de buurlanden dat moet worden afgevoerd naar de Waddenzee. Het gaat om een megaklus.

Lees het artikel


28 mei 2020

Sinds 2017 werkt Ampliar samen met Levvel bouwconsortium Levvel (BAM, Van Oord en Rebel) aan dit project. Hieronder lees je meer over deze unieke samenwerking.

Afsluitdijk stroomt Robert Bontes door de aderen
Tot en met 2022 wordt hard gewerkt aan vernieuwing van de Afsluitdijk. Een megaproject met veel werkgelegenheidskansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Friesland en de Kop van Noord-Holland. Robert Bontes is als projectcoördinator social return van begin af aan betrokken bij deze uitdaging. De Afsluitdijk zit zelfs in zijn bloed. Onder het genot van een kopje koffie vertelt hij vol passie over zijn werk.

Lees het artikel


3 juli 2019

Ampliar Uitzendbureau BV behaalt de Certificaten PSO Trede 3 en PSO 30+

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief in kaart brengt.

Met trots melden wij dat we PSO-Trede 3 en het PSO 30+ Certificaat hebben behaald.

Ampliar biedt mensen met een uitkeringsachtergrond een betaalde baan door hen landelijk in te zetten op projecten waarvoor de Social Return regeling geldt. Voor onze medewerkers betekent het duurzaam werk, persoonlijke ontwikkeling en meedoen in de maatschappij. En voor opdrachtgevers een zinvolle invulling van hun Social Return verplichting. De goede samenwerking tussen Ampliar en overheden, vaak Werkgeversservicepunten, is daarbij van waarde.

We zijn nog meer blij dat we zelfs het PSO 30+ Certificaat hebben behaald.
Het PSO 30+ Certificaat is een extra uitlezing voor Ampliar. Het toont aan dat meer dan 30% van het personeelbestand bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Omdat dit certificaat aansluit bij de Aanbestedingswet, is het voor publieke opdrachtgevers mogelijk om opdrachten te gunnen aan Ampliar.

Wij hopen dat dit certificaat ons nog steviger maakt in de “Nederlandse Social Return Markt”.


13 juli 2018

Ampliar tekent landelijk contract met de Koninklijke BAM Groep NV

Charles van Teeseling , directeur van Ampliar, ondertekende vandaag samen met Simone Koot, consultant inleen personeel bij de Koninklijke BAM Groep NV, het akkoord voor een landelijke samenwerking. Ampliar is nu één van de vier preferred suppliers voor wat betreft de inhuur van personeel in het kader van Social Return.

Dit is voor ons een bevestiging van een jarenlange prettige samenwerking, iets waar wij erg trots op zijn!  Wij danken de Koninklijke BAM groep NV dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen!


11 juli 2018

BAM Bouw en Techniek regio Maastricht, Ampliar Uitzendbureau en Praktech hebben de handen ineengeslagen!

Vanuit een gezamenlijke visie op het opleiden en duurzaam inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is een mooie samenwerking ontstaan. Dat doen zij door voornamelijk zij-instromers, statushouders en kandidaten die eerder zijn uitgevallen op leerwerktrajecten een totaalpakket aan te bieden. Deze integrale aanpak vraagt maatwerk, flexibiliteit en een optimale afstemming tussen scholing en arbeidsparticipatie, waarbij de verduurzaming van Social Return inzet van medewerkers wordt gestimuleerd middels doorgroeimogelijkheden naar regulier werk.

Klik hier om het hele artikel te lezen.


03 mei 2018

Ampliar begon in 1995 onder de naam BV AanBouw Rotterdam. In 2018 bestaat Ampliar twintig jaar als bedrijf. Ter ere van het twintig jarig bestaan is het Jubileumboekje ontwikkeld. Om dit boekje te bekijken klikt u op de link hieronder.

Van AanBouw naar Ampliar – Jubileumboekje


31 oktober 2017:

Klik hier om onze digitale nieuwsbrief van oktober te bekijken.


04 mei 2017:

Klik hier om onze digitale nieuwsbrief van mei te bekijken.